Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв размер гуми слагате на 15-ките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колкото по- ниска гума,толкова по-друса !това е истината.аз съм със 195/50/15 и нямам здрава джанта.така,че ти решаваша иначе всеки гумаджия ще ти каже какво влиза

Comment

Зависи с какви ресурси разполагаш защото 195/50 е евтин вариант от колкото 195/55 или 205/50 който са и повисоки гуми
      ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
      ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
      ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
      ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

Първоначално публикувано от krasio666 Покажи съобщение
        колкото по- ниска гума,толкова по-друса !това е истината.аз съм със 195/50/15 и нямам здрава джанта.така,че ти решаваша иначе всеки гумаджия ще ти каже какво влиза
        Оригиналните джанти са _много_ здрави, макар и малко по-тежки.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

е да де,оригинална тел.шайба с 5 дупки, сериозна,ама карам във варна,и имам в предвид нагънати,а не потрошени,все пак да давам по 60 лв. на 1-2 месеца........

Comment

моята е със 195-55-15 така я купих но скоро ще я свалям на 195-50-15 защото опира отзад с 2-ма души с общо тегло 140 кила

Comment

На моята имам лепенка, на която са описани подходящите размери. Те са 2 вида 185/60/14 или 195/50/15. Това са и размерите, с които карам разбира се (няма по-добро от препоръчаното от производителя). По-горе имаше изказвания, че на 195/50/15 се случвало при някои колеги при натоварена кола да опира - при мен досега не се е случвало.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Да, със здраво окачване не може да опира на тези размери. Всъщност, на мен дори с разбито не ми е опирало и на 195/60/15, освен един-два пъти по малко и при много натоварена кола.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Working...
                X